Radera kund

För att radera en kund gör du enligt följande:

  1. Gå till kundens kundkort
  2. Klicka på åtgärder
  3. Klicka på Radera
  4. Klicka på "Ja radera"

Observera att om du raderar en kund försvinner även all data kopplad till kunden, dvs alla projekt, arbetsorder, tidrapporter m.m. Detta är alltså inget som bör göras i normala fall. Endast den som har tilldelats rättigheten att "radera resurser" har möjlighet att radera en kund.

Bilden visar vy för att radera kundBilden visar vy för att radera kund

Bilden visar vy för att radera kund