Automatisk utloggning

Automatisk utloggning

För att följa de riktlinjer som GDPR ställer på oss som systemleverantör så har vi implementerat en automatiskt utloggning vid inaktivitet. Om du inte är aktiv (rör på musen eller skriver) inom 45 minuter så blir du automatiskt utloggad. Så fort du är aktiv så börjar klockan om igen.